Boek online

Combo's

Soms hebben we weinig tijd voor onszelf. Daarom stellen we de COMBO'S voor! 2 of 3 behandelingen in 1! 

PUUR GENIETEN...

 

 

Pedicure + gelaatsverzorging:

- Pedicure + mini-gelaatsverzorging: 

De behandeling start met een diepe reiniging van het gelaat. Terwijl het masker intrekt is het de beurt aan de voeten. 

Duur: 60'

Prijs: 60€

 

- Pedicure + mini-gelaatsverzorging + epilatie wenkbrauwen:

De behandeling start met een diepe reiniging van het gelaat, vervolgens worden de wenkbrauwen geëpileerd. Terwijl het masker intrekt is het de beurt aan de voeten. 

Duur: 60'

Prijs: 70€

 

- Pedicure + mini-gelaatsverzorging + massage:

De behandeling start met een diepe reiniging van het gelaat, epilatie wenkbrauwen, gelaatsmassage. Terwijl het masker intrekt is het de beurt aan de voeten, afsluitend met een relaxerende voetmassage.

Duur: 75'

Prijs: 80€

 

- Pedicure + smartlux phototherapy

Tijdens de pedicure kan u 20' wegdromen onder de smartlux lamp: deze lamp zorgt voor een natuurlijke verjonging en herstel van de huidcellen via specifieke golflengtes van het licht. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.

Vermoeide-, vale huid wordt na 1 behandeling sterk gehydrateerd, elastischer en stralender. Daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. De bacteriën bij acné worden vernietigd, puistjes drogen uit.

Duur: 45'

Prijs: 55€

 

 

Lymfedrainage + gelaatsverzorging:

Lymfedrainage benen + mini-gelaatsverzorging + smartlux phototherapy:

Terwijl je benen genieten van een deugddoende massage (drainerend + verstevigd), geniet u van een mini-gelaatsverzorging. 

Diepe reiniging gezicht, masker + 20' lamp phototherapy: deze lamp zorgt voor een natuurlijke verjonging en herstel van de huidcellen via specifieke golflengtes van het licht. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.

Vermoeide-, vale huid wordt na 1 behandeling sterk gehydrateerd, elastischer en stralender. Daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. De bacteriën bij acné worden vernietigd, puistjes drogen uit.

Duur: 60'

Prijs: 80€

 

Lymfedrainage benen + gelaatsverzorging + massage:

Terwijl je benen genieten van een deugddoende massage (drainerend + verstevigd), geniet u van een gelaatsverzorging. Deze gelaatsverzorging bestaat uit een diepe reiniging, massage van gelaat, hoofd en schouders. Daarna leggen we een masker op en sluiten we af met serum en dagcréme.

Duur: 60'

Prijs: 95€

 

Lymfedrainage benen + smartlux phototherapy:

Terwijl je benen genieten van een deugddoende massage (drainerend + verstevigd), geniet u 20' van de phototherapy: deze lamp zorgt voor een natuurlijke verjonging en herstel van de huidcellen via specifieke golflengtes van het licht. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Vermoeide-, vale huid wordt na 1 behandeling sterk gehydrateerd, elastischer en stralender. Daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. De bacteriën bij acné worden vernietigd, puistjes drogen uit.

Duur: 60'

Prijs: 80€

 

 

LPG-endermoligie: TOPPER

- 20’ body + smartlux phototherapy lamp:

2x per week 20' LPG endermologie (2 zones): deze massagetechniek verstevigd de huid, vermindert cellulite en slankt af + 10' smartlux phototherapy:  deze lamp zorgt voor een natuurlijke verjonging en herstel van de huidcellen via specifieke golflengtes van het licht. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Vermoeide-, vale huid wordt na 1 behandeling sterk gehydrateerd, elastischer en stralender. Daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. De bacteriën bij acné worden vernietigd, puistjes drogen uit.

Duur: 20'

Prijs: 45€ per beurt. - 10 beurten voor 400€

 

 

Cryolipolyse + gelaat

Cryolipolyse + gelaatsverzorging:

Na de vetbevriezing, ligt u nog 45' in de lymfebroek. Tijdens deze lymfedrainage kan u genieten van een deugddoende gelaatsverzorging met massage van gelaat, hoofd en schouders.

Duur: 3u

Prijs: 345€

 

Cryolipolyse + gelaatsverzorging + smartlux phototherapy:

Na de vetbevriezing, ligt u nog 45' in de lymfebroek. Tijdens deze lymfedrainage kan u genieten van een deugddoende gelaatsverzorging met  20' phototherapy: deze lamp zorgt voor een natuurlijke verjonging en herstel van de huidcellen via specifieke golflengtes van het licht. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Vermoeide-, vale huid wordt na 1 behandeling sterk gehydrateerd, elastischer en stralender. Daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. De bacteriën bij acné worden vernietigd, puistjes drogen uit.

Duur: 3u

Prijs: 360€

Volg Skin By Sofie op Instagram