Boek online

C-Cav cavitatie

Resultaat: lokale vetophopingen verwijderen + aanpakken van hardnekkige cellulite en striemen op volgende plaatsen:

  • buik
  • maagstreek
  • laterale bekkens (lovehandles)
  • binnen- en buitenkant dijen
  • benen
  • rug
  • achterkant en bovenkant armen
  • randen onder de bh
  • billen

 

 

Voor wie is de CCAV?

Iedereen met overtollig lokaal vet, striemen, verslapte huid is geschikt voor de CCAV behandeling. 

 

 

Wat doet de CCAV?

CCAV staat voor cavitatie en werkt met Ultrasound geluiden & rode LED. De vertraging van de cellulaire activiteit is een onderdeel van het verouderingsproces. Er ontstaat een opslag van vetclusters in de welbekende probleemzones. Die hardnekkige vetophopingen verdwijnen ook niet na veel sporten en lijnen. C-CAV Pro bestrijdt die vetcellen op een veilige en niet-invasieve manier, volledig pijnloos maar krachtig en effectief. Kleine, lokale vetrolletjes verdwijnen. Het blijvende resultaat is te vergelijken met liposuctie.

 

De cavitatie behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via warmte (LEDS) en ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Al na één behandeling kan er soms een omtrekvermindering van 1,5 cm (en meer) gemeten worden.

 

Cavitatie is op dit moment ook de enige manier om cellulitis blijvend aan te pakken. Deze technologie zorgt voor een betere bloedcirculatie in de lichaamscellen, en een betere werking van het lymfesysteem. Daardoor wordt de huidoppervlakte gladder en verdwijnt de gehate sinaasappelhuid.

De procedure

Er wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto's genomen voor en na de behandeling.

Al na één behandeling kan er een omtrekvermindering van 1,5 cm (en meer) gemeten worden. De ultrasone geluiden zijn hoorbaar in het oor, maar dit is niet al te storend. Verder kan u rustig genieten van een 30min durende massage op de behandelende zone.

Aan te raden is deze behandeling af te sluiten met 30 minuten lymfedrainage, zodat de vetcellen en afvalstoffen nog beter afgevoerd worden.

 

 

De behandeling

30 minuten per zone.

Behandelbeurten: varieert van 6 tot 10 beurten per zone, afhankelijk kan men 1 tot 3x per week komen voor een behandeling. Maandelijkse onderhoudssessie wordt sterk aanbevolen. Uiteraard blijft een gezonde levens- en voedingsstijl aanbevolen.

 

 

Prijzen

Intake + test € 20
1 behandeling € 60
Kuur 10 behandelingen € 500
Aanvullend en aanbevolen 45min. lymfedrainage € 30
Kuur van 10 behandelingen CCAV + lymfedrainage € 700

 

Volg Skin By Sofie op Instagram