Boek online

Cryolipolyse

Resultaat: tot 30% vetverlies op lokale zones met vetophoping:

  • buik
  • billen
  • dijen
  • heup
  • armen
  • ...

De cryolipolyse vermindert ongewenst subcutaan vet in specifieke lichaamszones (buik, billen, dijen, heupen, armen,…) door het gebruik van gecontroleerde koeling. Een regelbaar vacuüm- handstuk koelt selectief het vetweefsel en veroorzaakt cel apoptose.

cryolipolyse geeft je de ultieme oplossing in 1 à 3 behandelingen. Zacht, veilig en efficiënt word je bevrijd van hardnekkig vet. 

 

 

Voor wie is de cryolipolyse?

Iedereen met overtollig lokaal vet en met een BMI van minder dan 30 is geschikt voor de cryolipolyse behandeling

 

 

Wat doet de cryolipolyse?

Op lokale plaatsen gaan we de cellen gaan afkoelen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is CRYO-APOPTOSIS. De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit het lichaam verwijderd via het lymfesysteem. Het uiteindelijke resultaat van een CRYO-behandeling is te zien na 4 tot 6 weken. Vetvermindering tot 45%. Opvolging na 6 weken.

 

 

De procedure

Er wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto's genomen voor en na de behandeling.

De kop wordt op de te behandelen zone geplaatst. Tijdens de behandeling kan men lezen, muziek beluisteren of zelfs een dutje doen. De behandeling wordt afgewerkt met CCAV (cavitatie). Om de huid te verstevigen en vetafvoer extra te stimuleren en eventueel met lymfedrainage.

 

 

De behandeling

45 - 90 minuten. 

Soms worden meerdere zones behandeld in één sessie

Behandelbeurten: varieert tussen 1 to 3 beurten per zone, met tussen elke beurt een interval van 6 tot 8weken.

 

 

Prijzen

Enkele behandeling 1 kop € 230
Enkele behandeling 2 koppen € 280
Kuur van 3 behandelingen met 2 koppen € 750

 

 

Volg Skin By Sofie op Instagram