Boek online

LPG endermologie M6 alliance

Waarom endermologie?

LPG Endermologie helpt je weefsel- en celrevalidatie. Daardoor komt het van pas bij tal van kwalen: cellulitis, zware vermoeide benen, oude littekens, spierpijnen, slecht slapen, vermoeidheid, lichte spataders, huidverslapping, lokale vetophoping, zware sportprestaties, enzoverder.

 

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen,...) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

 

Cellulitis gladstrijken

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren.

Tegelijkertijd stimuleert de mechanische werking van de behandelingskop de natuurlijke afvoer van vetten en verstevigt het de huid om haar al haar veerkracht en een gladder aspect terug te geven.

 

De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd... De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

 

 

Hoe werkt endermologie?

De LPG-technologie behandelt verschillende lagen van je bindweefsel. Endermologie is een exclusieve celstimulatiewetenschap die met behulp van mechanotransductie op een niet-agressieve manier transformaties van het bindweefsel aanpakt. Of het nu om therapeutische of esthetische redenen is.

 

Het positieve effect van endermologie blijkt ook uit meer dan 110 wetenschappelijke studies. Niet voor niets worden dagelijks meer dan 200.000 mensen met endermologie behandeld.

 

 

Geprogrammeerd op jouw lichaam

Endermologie gebeurt altijd op maat. We programmeren het toestel op jouw klachten en lichaam. Tijdens de behandeling draag je een netkousen pakje over je hele lijf. De behandelkop van het apparaat, de Cellu M6 genoemd, rolt over je huid en trekt de zones vacuüm. Dit lichtjes opheffen en rollen van je huid stimuleert het veneus en lymfatisch systeem en elimineert zo toxines.

 

Bovendien stimuleert het apparaat de fibroblasten – de belangrijkste cellen in het bindweefsel – waardoor de productie van collageen en elastine verhoogd wordt. 

 

Resultaat? Een gezondere, betere huidspanning met een verjongd effect!

 

 

 

 

 

Wanneer zie ik resultaat?

Al na de eerste behandeling zie en voel je resultaat. De behandelde zones zijn minder verstopt. Je benen voelen lichter. Je huid is zachter en gladder. Vanaf 6 behandelingen zie je sterke verschillen.

 

Je kiest best voor endermologie in kuren van 6, 10 of 15 beurten. Het exacte aantal behandelingen bepalen we samen op basis van je probleem, je leeftijd,...

 

Voor optimale, snelle resultaten start je best met 2 à 3 beurten per week. Daarna bouwen we de frequentie af.

 

 

Prijzen

1 behandeling 30' € 60
10 beurten behandeling 30' € 500
1 behandeling 40' € 80
10 beurten behandeling 40' € 650
Volg Skin By Sofie op Instagram