Boek online

Lymfedrainage

Verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De eliminatie van vocht en afvalstoffen wordt verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

 

Spijsverteringsysteem: masseert de darmen en duwt ze samen. Het resultaat is een ontspanning van de abdominale spieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbewegingen voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

 

Lymfatisch systeem. De lymfestroom verbetert, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten uit de tussenliggende ruimtes. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

 

De peristaltische bewegingen ontspannen de spieren en draineren overtollig vocht ten gevolge van spierinspanningen, waardoor spierkrampen vermeden worden.

 

De massage zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP (celenergie) geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opgeladen. De huid ziet er fysiek zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger, anti-cellulite.

 

 

Prijzen

1 behandeling € 40
Kuur van 10 behandelingen € 300

 

 

Volg Skin By Sofie op Instagram